Sunny winterday

6.3.16


Phuuh, viikko on taas vierähtänyt huomaamatta ohi, ja hurjaa vauhtia ! Jos nää päivät menee näin nopeesti ohi, kohta ollaan oikeesti jo kesässä alta aikayksikön. :D Ei haittaa ollenkaan !

Tähän viikkoon on tosiaan mahtunut tekemistä vaikka ja kuinka. Vakituinen työpaikka on nyt plakkarissa (vaikkei ehkä se eka vaihtoehto ollutkaan), suursiivous tehtynä kämpässä, opponointitehtävää tehty jonkin verran, käyty taas vaihteeksi lääkärissä, hammashoitolaan aikaa kyselty (kirjettä odotellessa), miitattu Lauraa pitkästä aikaa, saatu iskältä puhelu uuteen autoon liittyen (jep, luit oikein, olen edelleen erittäin hämmentynyt tästä) sekä majailtu Espoossa taas vaihteeksi koko loppuviikko oman kullan kainalossa. Lisäksi on haaveiltu muun muassa yhteiselosta ja ihanasta kämpästä.

Asusta sen verran, että paljon tänhetkisiä lemppareita päällä: tuo suuri neuletakkiponcho, erittäin mukavantuntuiset nilkkurit sekä tän talven käytetyin lämpöinen takki. Tuo ihana auringonpaiste on tuonut lisää pirteyttä meikäläisen päiviin, oonkin ollut jotenkin enempi intoa täynnä kuin pitkään aikaan !

Viimeinen kuukausi työharjoittelussa alkoi, mä en kyllä millään haluais lähtee tuolta. :D Oon jo tottunut tuollaiseen normaaliin työpäivään (8-16), niin jotenkin tuntuu ihan hirveeltä kuvitella ittensä taas vuorotyöhön. Kaipa siihenkin taas (jotenkuten) tottuu, saa nähdä !

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland