This and that

25.3.16

Oikein kivaa pääsiäistä kaikille ! Miten ikinä kukin sitä viettääkään, rauhassa tai hieman vauhdikkaammin. Meikäläinen tosiaan ottaa tänään auton nokan kohti kotia ja Turkua tossa illemmalla yhden asuntonäytön jälkeen, tuon kyseisen auton kohdalla viimoista kertaa. Voih ja oih, yks aikakausi omalla tavallaan tulee päätökseen tuon auton luopumisen kohdalla, varsin ikimuistoinen sellainen. Kuulostaa ehkä tyhmältä, mutta tuon auton kanssa ollaan kyllä jaettu vaikka ja mitä ! :D

Mutta jottei tää koko teksti menis tämmöseks nyyhkytykseks jostain autosta, laitan jakoon muutamia kuvia viime päiviltä.


1. Ruusuja ! Hihi tuo ihana yllätti mut ruusukimpulla tullessaan käymään täällä Lohjalla tuossa maanantaina. Toi se kindermuniakin mukanaan, suklaata riitti ainakin silloin. :D
2. & 3. Viime viikon lauantaina käytiin Helsingin Amarillossa syömässä ja sit tietysti piti vielä hommata jälkkärijätskikin. Yum, oli kyllä hyvää !


1. Jotain nassukuvaa siinä.
2. Sunnuntaina koulukamumme järjesti kynttiläkutsut/synttärit, ja käväistiin siellä kakkukesteilemässä. Hän oli tehnyt ihan taivaallisen hyvää kinderkakkua, tekisin mitä vaan jos saisin tuota nyttekin ! Resepti on kyllä tallessa... :P
3. Tiistai-iltana pyörähdettiin Emin ja Marnan kanssa Kauppakeskus Sellossa Mandarin Palacessa syömässä, tajuttoman hyvää ! Siinä vaiheessa taas ruoka meni alas, kun tosiaan vatsa oikutteli koko viikonlopun.


1. & 2. Eilen vietettiin vähän viini-iltaa koulukamujen kera, kerrankin kun kaikilla sattu sopimaan aikataulut yhteen ! Viini virtas ja hauskaa oli, tällaisia iltoja pitää viettää enemmänkin koko porukalla. :)
3. Hyvää pääsiäistä ! Terkuin pupu-hemppe. :D


Pari kuvaa eilisillasta. Tarjoilut oli ainakin kohdillaan ! :D


Kaunis Lohjanjärvi. Aina kun satun käpyttelemään keskustasta kotiin (tällä viikolla peräti kahdesti), tää näky on vaan pakko tallentaa kameraankin. Tohon tekis mieli vaan jäädä ihastelemaan ja rauhoittumaan rankan työpäivän jälkeen.

Pääsiäinen menee tosiaan porukoilla, jonka jälkeen mulla on enää kolme päivää työharjoittelua jäljellä. Tää on mennyt aiiiivan liian nopeasti tää aika !! Oisin niin halunnut jatkaa tuolla vielä pidempäänkin, mut uudet haasteet tulee eteen sitten huhtikuun alusta. Jänniä aikoja !

Psst, jos kaipaat vähän pääsiäisfiilistä niin kurkkaapas meikäläisen kirjoittaman blogiteksti elämyslahjojen blogista. ;)

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland