What happened ?

11.3.16

Joskus sitä miettii, mihin ne sun menneisyyden ihmiset ovat oikein matkan varrella tippuneet. Mulla ei oo oikeestaan ketään alakoulusta jäänyttä henkilöä, jonka kanssa olisin kunnolla yhteyksissä enää. Ne ajat jäi sinne yläasteelle. Lukiostakaan ei ole enää kuin muutama, vaikka suuressa porukassa silloin hengailtiin. Mitä tapahtui ?


Joskus mä pohdin, että törmään heihin sattumalta jossain. Ihan yllättäen näen heidät, moikkaamme ja vaihdamme ehkä myös kuulumisia. Silloin mietitään, miksi ihmeessä edes ollaan oltu pitämättä yhteyttä. Kenties jotkut eivät edes halua törmätä, eivät edes moikkaa nähdessään meikäläisen ja kiitävät ohi mahdollisimman pian. Kuitenkin mielestäni en ole kenenkään kanssa riidoissa, joten miksi näin kävisi ? Uskon, että heillä on syynsä. Olis silti todella mielenkiintoista nähdä nää mun elämäänkin suuresti vaikuttaneet ihmiset nyt. Kuulla heidän tarinansa.

Elämä on vaan vienyt eri suuntiin, eikä yhteydenpito oo enää kestänyt. Kaikilla on ollut omat polut, joita he ovat seuranneet ja lähteneet toteuttamaan unelmiaan. On eri kaupungit, eri elämäntilanteet. Aika on tehnyt tehtävänsä, ja heittänyt meitä erilaisiin juttuihin. Joka on täysin fine.


Mut kuitenkin herää yksi kysymys: koska meidän tiet taas kohtaavat ?

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland