A little roadtrip

9.4.16


Nää kuvat on jääneet tänne koneen syövereihin, enkä oo ehtinyt/jaksanut niitä aikaisemmin mitenkään muokkailla. Tässä siis näitä ! Käväistiin Saukkolassa asti, ja tultiin pikkutietä takas Lohjalle. Ihanan keväinen sää oli jo tuolloin, tällä hetkellä näyttää hippasen harmaalta tuolla ulkona. Vaikka tosin linnut laulaakin kovaan ääneen.

Tää viikko on mennyt töissä ja asuntonäytöissä. Työpaikasta sen verran, että mieluusti vaihtaisin toisiin hommiin, mutta minkäs teet kun ei oo suoraan sanottuna varaa lähteä. Syö vaan ihmistä sisältä tuo duuni (en ala erottelemaan sen kummemmin tässä, ehkä jopa pystytte rivien välistä lukemaan ettei kaikki oo ihan hyvin). Olen heittänyt pitkin viikkoa lisää työhakemuksia sellaisiin paikkoihin, jotka oikeasti vastaa mun alaa ja jotka oikeasti kiinnostaa mua ja toivonut, että jostain niistä soiteltaisiin mulle. Tällä hetkellä toivon hirmukovasti, että ei tarvitsisi enää ens kuussa olla tuolla... Lisäks tällä hetkellä poden hirveetä leukakipua, johtunee ilmeisesti noista viisaudenhampaista. Lohjan julkiselle hammaslääkärille jono on loputon, kaipa sitä pitää harkita yksityistä ja maksaa ittensä kipeeks siitäkin.

Asuntoa myös ollaan tässä metsästetty, pienoinen kiire ehkä alkaa jo pikkuhiljaa tulemaan. Eilen heitin muutamiin kohteisiin näyttöpyyntöä, toivon mukaan niistä jompikumpi nappais. Olivat todella kivoja ! Eilen myös käytiin kuvailemassa uutta matskua, jotka tulee ulos varmasti ens viikolla. Aika hyviä otoksia tuli. :)

Kaikesta huolimatta kohti uutta, toivon mukaan kaikesta huolimatta kivaa viikkoa ! 

P.s. Kuvissa vilahtaa myös meikäläisen uus menopeli, eiks oo upea väri ? Ulkonäkö vastaa myös meikäläistä: vähän hassuttelevan näköinen. Hihi.

Se on kevät nyt !

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland