Brick by boring brick

17.4.16


Näitä kuvia tuli napattua muutama, joten näillä vielä mennään ennen uusia kuvia ! Huh tää viikonloppu meni kyllä ihan hujauksessa ohi. Enkä edes tehnyt mitään ! Ainakaan hirveästi. :D Perjantaina pikainen lentokenttävisiitti (kohta mä oikeesti oon se joka lähtee, perhana liian kauan vaan kuskaillut tyyppejä sinne) ja Lare pääsi turvallisesti kotio. Muuten sitten löhöiltiin ja rentouduttiin oman kullan kanssa. Piti sitä kyllä käydä Nummelan Citymarketista hakemassa Omar-munkit (eipä olleet kummoiset, maistamisen arvoiset kyllä) sekä hieman jotain safkaa, mutta muuten sitten vaan löhöiltiin. Ihanan rentoutunut olotila ♥ Johtunee myös tuosta äskeisestä viinilasillisesta, jonka join... :D

Meikäläisellä on nyt sitten jonkinlainen duunipaikka ! Ei sitä onneksi tarvinnut kauaa tyhjän päällä olla, eipä tuo nyt hirveästi tunteja tarjoa (välttämättä), mutta on nyt kuitenkin jotakin. Se on pääasia meikäläiselle. Ja uusia tässä katseltu, jos nappaa parempi paikka. Sitä odotellessa, jänniä aikoja ! :)

Huomenna olis yks asuntonäyttö, taas. Toivon jo pikkuhiljaa oikeasti, että joku edes nappais ja pääsis vihdoin ja viimein pitkän mietinnän ja harkinnan jälkeen muuttamaan yhteen oman kullan kanssa. Ei sillä että Lohjassa mitään vikaa ois, mutta tulishan enemmän varaa työpaikkojenkin suhteen tuon muuton jälkeen. Sitä odotellessa !

Jahei, mahtuu ens viikkoon myös meikäläisen syntymäpäivät. Torstaina saa onnitella tätä vanhusta. ;)

You Might Also Like

4 comments

 1. :) Tärkeintä, että on jotain duunia! Mullakin vaihtuu duunipaikka ja helpottuu elämä...duunimatka lyhenee ja tarvitsee tehdö vähemmän tunteja samalla palkalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, parempi tehdä jotain kun saa kuin vaan möllöttää sohvalla. :D Kuulostaa erittäin hyvältä, oikein paljon onnea työpaikan vaihdosta ! :)

   Poista
 2. Onnea työpaikasta ja toivottavasti löytyy myös se yhteinen koti :)

  Kuvista ja otsikosta tuli mielee Pink Floydin kappale "The Wall"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti, ja toivotaan parasta ! :)

   Poista

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland