Phone pics

21.5.16

Hellurei ! Meikäläinen on pikkasen pöyristynyt, kun tiistaina sain kuulla pikkasen outoa juttua mun painoon liittyen... Evättiin siis jopa työpaikka sen takia. Asiaa kuitenkin tällä hetkellä tutkitaan, katsotaan miten käy. Ihan IL-kamaa kyllä, mut en tahdo ainakaan vielä sitä tänne kirjoitella. :D Mutta tosiaan nyt löyty luurista sen verran vanhojakin kuvia, että pitää laittaa jakoon nämäkin vielä ennen kuun vaihtumista. :D


Hannan synttäreiden kunniaksi 7.5. päätettiin viettää päivää Naantalissa. On se vaan upea kaupunki ! Käytiin Amandiksessa vohveleilla (yum) sekä iltaa vietettiin Hannan ja Vilin tykönä grillaillen parin kaverin kanssa (ja pelaten Tekkeniä).


Eetu pieni pesusieni ♥


Yks päivä oli erinomainen sää, niin käväistiin jädellä. Tuolla ois vaikka mitä erilaisia makuja, joita haluais testaa. Toivon mukaan kesän aikana pääsee testailemaan kaikkia ! :P


Aika bueno terassipäivä omalla terassilla !


Viime viikon torstaina järjestettiin Turussa opiskelijabileet nimeltä AATU (Akateeminen Aurajokilaivuritutkinto), jonne meidän pieni neljän hengen Lohjatiimi lähti edustamaan. Todella mahtava päivä, kiitos erityisesti seuralle ! Ja kapteenimerkithän sieltä taas saatiin. ;)


Seuraavana päivänä hengailtiin Raision Myllyssä, jossa käytiin Qualitanossa syömässä. Parhaimpia pitsoja, ja erinomainen asiakaspalvelu, suosittelen lämpimästi !


Remember this.


Viime viikon lauantaina meikäläinen oli Helsingin Arabian katufestivaaleilla auttelemassa Kubon tyyppejä, haastattelin ihmisiä ja kuten kuvista näkyy, pääsin maalaamaankin. :D Parasta ! Tää oli siis periaatteessa työhaastattelu, vähän eri tavalla järjestettynä kuin normaalisti. Vaikkei työpaikkaa tuolta nyt irronnutkaan, oon aika varma, että kuulen heistä vielä tulevaisuudessa. Sen verran mua oltiin kehuttu tuon jälkeen. Ihanaa saada kehuja, kun on pistänyt itsensä likoon ! Jasiis iiks, kävin vasta nyt ekaa kertaa ikinä ratikassa. :D


Pelipäivä, ja Suomi vei !


Erittäin koukuttavaa, nimittäin tää #norppalive. Täällä mä oon tuijotellu tätä muun homman ohessa, ja yks päivä mun odotus palkittiin kun näin Pullervon kalliolla löhöilemässä. Sweet !


Helsingissä on tosiaan tullut tän viikon aikana ravattua jo kahdesti, maanantaina oli työterveyshoitaja ja tiistaina työterveyslääkäri. Lääkärillä ollessa sain kuulla loukkaavan lauseen hänen suustaan: "Sä oot liian laiha myyjäksi." Että semmosta, valotan asiaa myöhemmin jos tarve vaatii.


Tää viikonloppu on mennyt valmistujaisia juhliessa, eilen perjantaina olin Helsingissä ja tänään Espoossa. Hauskat bailut ! Jahei, Laurea tarjoo nykyään jopa valmistujaishatut viittojen kanssa. Meitsillä sit päällä jouluna (hope so). :D Hahah nuo eiliset kiharat toimi hyvin vielä tänäänkin, kun suihkutti sitä Nooran suosittelemaa toukokuun livboxista saatua Biozellin suihketta. Toimii !

Jahei Go Suomi, otetaan sitten kultaa eiks vaan ?! ;)

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland