Pictures from my phone

1.5.16

Räpsyjä puhelimen syövereistä. Sattumoisin suurin osa on Snapchat-kuvia, meikäläistä voi seurata siellä nimimerkillä hemppe. Tässä oiskin aikamoisen upeita uutisia teille jaettavaksi, joten pidemmittä puheitta ruvetaan hommiin !


Siinä ois pientä sneak peekiä meidän kämppään. Kyllä, saatiin tosiaan varattua tää itsellemme, ja mun synttäripäivänä ilmoitettiin, että otetaan se. Kesäkuun ekasta lähtien meikäläisen löytää Espoosta ! Ihanaa, kun vihdoin ja viimein voi olla stressaamatta tästä asiasta. Kämpästä ei sen kummoisempia kuvia vielä oo, mutta etteköhän tuu näkemään niitä täällä sitten, kun tuo on sisustettu. :D


Pärstää pärstän perään. :D


Viime viikon perjantaina meikäläinen vietti synttäreitään. Alun perin piti tulla koko kaveriporukka juhlimaan, mutta loppumetreillä porukka kutistu neljään... Noh, ainakin ne tärkeimmät ihmiset pääsivät. :) Meillä oli tosiaan ensin alkuun Partylite-kynttiläkutsut, joiden jälkeen syötiin ja juotiin. Ei jaksettu sitten näin pienellä porukalla lähteä mihinkään, joten jäätiin tänne viettämään iltaa. Oltiin jo kello kakstoista unten mailla. Tykkäsin tämmöisestäkin illanistujaistyylisestä juhlinnasta, kiitoksia mukanaolleille !


Kyllä oma ihana poikaystävä tuntee meikäläisen, sain siltä muun muassa tollasen suklaarasian, jossa oli itsetehtyjä suklaita. Ehei, hän ei niitä itse tehnyt, mutta haki mulle. Ihana ♥ Täällä mä niitä oon mussutellut hymyssäsuin. Tuona iltana meikäläinen oli hieman ahdistunut ja allapäin, mutta tää ihanuus sai mut taas paremmalle päälle. Kiitos hänelle !


Eilinen vappu meni näissä merkeissä. Ruokabileikshän ne sitten menivät, mut ei mua haitannut ollenkaan ! Jasiis yritettiin myös grillata tollasella kertakäyttögrillillä, mut eihän se ihan putkeen mennyt...

Do I look wise enough ? :D


Tänään tämmöstä. Oli kyllä ihan mielettömän upee sää, ja käväistiinkin Lohjan torilla (jossa ei oikeestaan ollut yhtikäs mitään) ja kuvailtiin muutamia juttuja. Niistä lisää myöhemmin. Kesän ekat jätskikiskajäätelöt, check ! Mangomeloni maistu edelleen erittäin hyvältä.

Tosiaan erinäiset asiat on vaivanneet mun mieltäni, mutta kuten sanonta kuuluu: Asioilla on tapana järjestyä. Näin niille sitten kävi, eikä enää vaivaa oikeastaan muuta kun yks asia. Johon toivon mukaan ens viikolla tulee muutos. Peukut pystyyn !

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland