Sunset at the lake

24.5.16


Yks ilta oli ihan mielettömän upea auringonlasku, ja lähdettiin kuvailemaan tuohon läheiselle rannalle asti. Mä tosiaan istuskelin tuossa laiturin nokassa, kuuntelin luonnon ääniä ja tuli niin rauhallinen ja levollinen olo. Tuota pitäis harjoitella useamminkin, vaan pysähtyä, hengittää ja nauttia sen hetkisestä tunnelmasta ja fiiliksestä. Ehkä jopa pohtia hiljaa mielessään omaa elämää, mitä kaikkea mahtavaa se pitää sisällään. Vaikka asiat eivät olekaan tällä hetkellä sieltä parhaimmasta päästä.

Meikäläisen elämässä on tällä hetkellä menossa hyvin omituinen jakso. Ei oikein tiedä, miten sitä pitäis olla ja elää. Asiat ovat jääneet avoimiksi, ja odotellaan vastauksia. Tietoa siitä, miten tulevaisuus tästä muotoutuu. Vanhat haavat on avattu uudelleen auki, ja niitä pitäisi taas alkaa parantelemaan. Ahdistaa, naurattaa, itkettää. Piinaavaa aikaa.

Nauttikaa näistä kuvista ja pyrkikää pysähtymään ja hengähtämään hetkeksi kiireen keskellä. Tää elämä on aika upeeta, ja jos ei ihan just nyt niin se tulee olemaan pian. Asioilla on tapana järjestyä.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland