Toukokuun livbox

9.5.16

Mulle tilattiin synttärilahjaksi livboxit elokuuhun asti, ja eka tulikin jo viime viikolla. Sain sen hyppysiini perjantaina, ja innolla availin ja lueskelin mitä se pitää sisällään. Näin alkuun voin sanoa, että nää kaikki olivat kyllä erittäin tarpeellisia, että menevät suoraan käyttöön meikäläisellä ! Olin innoissani jopa siitä, että tuo meikkivoide on just oikea sävy.

Katsellaanpas sitten, mitä sieltä toukokuun livboxista sitten pilkisti esiin !


Neutrogena Visibly Clear Correct & Perfect CC-voide (Heidin suosikki)

En ollut edes tiennyt, että tältä merkiltä on myös meikkivoidetta olemassa. Oon aina vaan kuullut niistä ihonhoitojutuista, että tää oli erittäin kiva ylläri ! Tykkäsin koostumuksesta ja lopputuloksesta, lähtee käyttöön heti tuon vanhan meikkivoideputelin jälkeen (joka on aivan finaalissa jo).


Biozell Professional Texturizing Spray -rakenne- ja volyymisuihke (Nooran suosikki)

Meikäläisellä on pikkasen latteat hiukset, enkä oikein osaa niitä muotoilla ja taiteilla. Lisäks jos meen töihin, niin yleensä pistän vaan ponnarin ja that's it. Tätä lähden ehdottomasti kokeilemaan innolla, ja etenkin kiharoihin tällä saa varmasti tuuheutta lisää !


Nivea Creme Care Facial Cleansing Wipes -puhdistuspyyhkeet

Puhdistuspyyhkeet loppuivat juuri (lue: osa kuivui sinne pakkauksen sisään, pitäis muistaa pistää tiukemmin kiinni...), joten tää tuli hyvään saumaan ! Lisäks kesän aikana, jos lähtee esimerkiks festareille (you never know), niin nää lähtee messiin.


Palmolive Aroma Sensations Feel the Massage -suihkusaippua sekä Cutrin Pure ISM Anti-Green Shampoo

Tuo Palmoliven suihkusaippua tuoksui tosi hyvältä ! En oo muuten sitä käyttänyt vielä, mutta eiköhän sekin pian pääse tulille. Kuten myös tuo shampoo. 


Iberon puhelinlankaponnareita

Ponnarit ainakin meikäläisellä pakkaa hukkumaan ja menemään poikki aika usein, joten tulivathan nämäkin hyvään saumaan. Lisäks hillun suht usein hiukset kiinni.


Pandan vadelmamurusuklaa

Suklaan rakastajalle tää oli ehdottomasti ehkä se parhain ylläri tästä paketista. Tuskin tulee kauaa hengailemaan kaapissa tää levy... :D

Mitä mieltä te olitte toukokuun livboxista ?

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland