Kesäkuun Livbox

17.6.16

Kesäkuun Livbox kolahti postiin, ja meikäläinen innoissaan sen haki. Ihan kuin joulu tulis kuukausittain ! Mä oon jo ehtinyt joitakin tuotteita testailemaan, joten pääsen nyt vielä kertomaan omat mielipiteeni niistä. Kurkataanpas sisälle siis !


Essence Forbidden Volume Ripsiväri

Tätä en oo vielä ehtinyt kuin kerran laittamaan naamaan, mutta tykkäsin kyllä ! Voin kertoa enemmän tästä sitten, kun sitä olen ensin hetken aikaa käyttänyt. Kuitenkin näistä Essencen meikeistä olen aiemminkin kuullut, joten ihan positiiviset odotukset. :)


Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment Shampoo ja Hoitoaine 

Ihanan pienet matkakoot ! Nää on loistavat ottaa just messiin kun lähtee matkalle. Itellä kuitenkaan ei oo tulossa reissuja, jotenka nää vielä odottelee käyttöönottoa kaapissa. Edellinen Doven shampoo oli meikäläisen hiuksille kuitenkin vähän väärähkö, kun hiukset rasvottu tosi nopeesti sen käytön jälkeen. Pidän enemmän Doven ihonhoitotuotteista, mutta annetaan näillekin mahdollisuus.


ACO Soft Bronze Päivävoide

Olen tätä lättäissyt nassulle muutaman kerran viikossa, ja kyllähän tuon eron huomaa. Tai musta ainakin tuntuu, että kasvot on saaneet kivasti väriä. En oo ikinä välittänyt hirveästi mistään itseruskettavista, mutta kyllä mä uskon että tätä aion testailla vielä enemmänkin.


Batiste Blush Kuivashampoo

Tästä tuli hetkessä meikäläisen lemppari ! Ihana mieto tuoksu ja sain nää suoraakin suoremmat hiukset johonkin kondikseen kun kaupungille lähdin. En vaan jaksanut pestä näitä vielä, niin pikkasen suihkutusta sinne tänne ja voíla ! Jään kyllä käyttämään tätä vielä tämänkin pullon jälkeen. Esimerkiks tänään olis taas käyttöä tälle.


Vaseline Aloe Soothe Suihkutettava Kosteusvoide

Tätä on mainostettu niin paljon telkkarissa, että oon kyllä pikkasen skeptinen ollut tämän suhteen. Mukamas kuivuu sekunneissa, pah ! Mutta ikävä kyllä pakko sanoa, että ennakkoluulot mureni kun aloin tätä käyttämään. Kuitenkin multa löytyy ihan miljoonasti erilaisia vartalorasvoja, niin tää on jäänyt ihan hätävaraksi kun on kiire ja pitäis ehtiä rasvaamaan silti. Mutta voin kuitenkin suositella tätä, ja varmasti jatkossa pääsee parempaan käyttöön noiden toisten rasvojen loppuessa. Plussaa myös tuoksusta !


Eat Natural käsintehty välipalapatukka odottaa edelleen kaapissa syömistä, ehkä mä tästä kohta voisin sen haukata kun alan opparia tekemään taas... (Lue: katson OITNB uusinta kautta ja löhöän sohvalla muka tekevinäni jotakin).

Ens kuussa tulee vika Livbox, niin siihen se aikainen joulu sitten päättyykin. On kyllä monta putelia ja purnukkaa kaapissa, että ihan hyvä varmaan. Pääsen sitten käyttämäänkin noita jo tulleita tavaroita. Tämmöset boxit on kyllä kivoja !

Löytyikö teiltä joitakin suosikkeja kesäkuun Livboxista ?

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland