Turku Weekend

30.7.16


Täällä taas, hengissä. Koko viikko on mun osaltani mennyt aivan pieleen, mut näiden Turkukuvien selaileminen auttoi kohottamaan taas hiukan fiilistä. Kävin siis tosiaan viime viikonloppuna Turussa, suurin syy oli tietysti auton vaihto takas omaan. Siinä sivussa sitten näin perhettä ja kavereita pitkästä aikaa, joka teki mulle totaalisen hyvää. Sai taas purkautua asioista parhaalle ystävälle, ja kuulla erittäin positiivisia asioita myös häneltä. Jopa perinteinen, harmillisesti unholaan jäänyt tyttöjen saunailtakin ehdittiin pitämään rauhassa. Viikonlopun jälkeen olin hymy korvissa vielä pidemmän aikaa. :)

Sen jälkeen otettiinkin aika rajusti takapakkia... Meikäläinen on nyt koko viikon aikana nukkunut yhteensä kahden käden sormilla laskettavat yöunet. Mulla on ilmeisesti jonkinlainen jännitysniska, ja pään sisällä tuntuu kovaa painetta, sillä niskalihakset on niin jumissa. Ja pahintahan se on yleensä iltaisin ennen nukkumaan menoa. Uupumus on johtanut siihen, että tää lauantai on vietetty pelkästään peiton alla nukkuen, kokeilin jopa ensimmäistä kertaa ikinä pienen elämäni aikana unilääkeravintolisiä. Pakko sanoa, että auttoivat kyllä meikäläistä tämmöset markettitabut. Toivon, ettei mun enää vähään aikaan tarvitse tämmösistä kärsiä.

Muuten viikkoon on myös mahtunut kavereiden tapaamista töiden jälkeen, rannalla hengailua ja piknikkiä, Mummotunnelifiilistelyä, puistopitsat Helsingissä, maksimekon ja -hameen ostoa (tykkään kertaa paljon), asioista purkautumista sekä ont-hajottamista. Piti kaikkea kivaa ehtiä tekemään tässä viikonlopun aikana, mutta tän viikon jälkeen oma sänky ja pitkät, kunnon yöunet kuulosti paremmalta. Meikäläisen työsopparia pidennettiin, ja ensi viikolla siis taas työt kutsuvat.

Ja näin vaan se heinäkuukin hujahti ohitse, katsotaan mitä elokuu tuo tullessaan ! :)

You Might Also Like

2 comments

  1. Voi mikä kissu <3 Ja apua toi niskikipu! Ihan hirveetä >_< TOivottavasti menis ohi pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih hän on ihana <3 onneks ovat jo helpottaneet, kyllä äiti osaa aina auttaa ! :)

      Poista

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland