Lately

by - 2.9.16

Ja niin se syyskuu vaan sieltä hiipi... En ehtinyt edes tajuamaan, että koko kesä meni jo ohi. Elän vieläkin hieman kesämoodissa, mutta eiköhän se tästä syksykin saada aloitetuks. :D Työt loppuivat, ja nyt sitten pitäis puurtaa tuo opinnäytetyö valmiiksi. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa...

Meikäläisen uuteen kameraan on tullut jo taltioitua yhtä sun toista kuvaa, joten päätin niitä nyt täällä myös jakaa. Sain tuon vanhan myytyä (jipii), niin nyt ei oo sitäkään enää nurkissa pyörimässä. Lisäks tietty näitä perus luurikuvia sattu joukkoon vielä iskeytymään.


Tässä kesän aikana on tullut kyllä aivan liian monta kertaa leivottua tätä herkkupiirakkaa... Poikaystävä tykkää ainakin, kun aina on jotain hyvää herkkua tarjolla. :D Tää on vaan niin simppeli, eikä kestä kauaa tehdä.


Yks päivä mä olin niiiiin kiukkunen ja turhautunut työpäivän jälkeen, niin poikaystävä päätti ilahduttaa ja yllättää mut kukilla. Mä melkein itkin, kun se oli niin suloinen ja reippaana kävellyt ompulle tän kimpun hakemaan. Ja mä kun luulin, että se läks kaverilleen, mut tulikin hetken päästä takas tän kanssa. Miten se oikein osaakin piristää mua aina ?! Mulla on maailman paras poikaystävä.


Laura ja perinteiset puistopitsat. Splizzerian pitsat sekä tuo savulohisalaatti on vaan niin hyvää. Tosiaan tää tapahtu sen Café Kokon jälkeen, että me päätettiin aloittaa jälkkäristä pääruoan sijaan. :D


Viime viikon perjantaina Hanna oli Helsingissäpäin, ja käytiin lounaalla ensin Somassa syömässä sushiburritot, jonka jälkeen päätettiin mennä vielä yksille G Loungeen Forumin yläkertaan. Kuten kuvista huomaa, ei se ihan yksiin jäänyt... Oikein mukava päivä kuitenkin tuli vietettyä, ihanaa nähdä Hannaakin pitkästä aikaa. :)


Sunnuntaina käväisin kaverin baby showereilla, ja tarjoilut tosiaan olivat kohdillaan ! En ollut ikinä ennen tuollaisissa kutsuissa ollutkaan vieraana, joten mielenkiinnolla lähdin. Ja hauskat olivat !


Vikan päivän työselfie. Jotenkin helpottavaa, että se on nyt ohi, ja pystyy kunnolla keskittymään opintoihin. Ois meinaan muutamia juttuja vielä tekemättä, toivon mukaan ne sais tässä tän vuoden aikana vielä tehtyä... Projektien osalta hommat on taas laitettu pyörimään !


Käytiin poikaystävän kanssa katsomassa tää Suicide Squad, ja oli hauska leffa. En oikeestaan edes muista, koska oisin viimeks ollut edes leffassa, joten tällainen kahdenkeskinen tekeminen tuli tarpeeseen. Ja popparit maistuivat piiitkän ajan jälkeen !


Meiän lähistön skeittiparkin graffitit vaihtuu suht tiuhaa tahtia, ja nyt sinne oli ilmestynyt tällainen otus seinään. Vitsit oispa itekkin noin taitava, tossa komeilee välillä ihan mielettömän upeita kuvia !


Kerrankin kun tulee koululle, niin pääsee heti herkuttelemaan. Mä en muista ketä tuota oli tehnyt, mut oli niiiiiin hyvää omenapiirakkaa. Yum ! Addun kenkulit pääsivät pitkästä aikaa taas jalkaan, ja miksen oo käyttänyt noita useammin ?! Ihan täydelliset meikäläisen jalalle, etenkin nyt kun on ollut suht usein hiertymiä jaloissa. Mukavimmat kengät ikinä, paras ostos ikinä. Hammaslääkärikäynti ei kyllä ollut mikään ihana tänään, mutta onko ne ikinä...

Huomenna pidettäis meidän tuparit vihdoin ja viimein alta pois, että katsotaan mitä siitäkin illasta tulee. :D Toivon mukaan ainakin hauska ! Ja toivon mukaan jaksan valvoa vähän kauempaan kuin kymmeneen, terkuin vanhus...

You May Also Like

0 comments