Shadows

4.9.16


Tässä tulee nyt todella vanhat kuvat, jotka on jostain syystä jääneet vielä tänne blogin luonnoksiin. Koska tällä hetkellä ei oikein ole muita kuvia jaettavaksi, niin näillä mennään. :D Tykkään edelleen näistä kuvista ja tuosta asusta kovasti.

Tuparit oli ja meni, eikä niistä sitten sen enempää. Hauskaa ainakin oli, eikä kommelluksilta vältytty... Hyvät pirskeet kuitenkin ! Kuvamateriaali noista bailuista on olematon, joten ei ole tulossa kuvia. Ehkä joku päivä innostun kuvaamaan tän meidän asunnon teille, tosin odottelen vielä yhtä hyllyä niin sen jälkeen vasta. :) Mä meinaan tykkään meidän asunnosta ihan hurjan paljon, tää on just sellanen mitä toivoin ja kuvittelinkin.

Ens viikkoon mahtuu monta erilaista juttua, ja huomenna esimerkiks mennään kutsuvierasiltaan katsomaan se Apulannan leffa Teit meistä kauniin. Tiistaina fyssarille ja hammaslääkärille paikattavaks, onneks ei oo eka kerta kun tuollainen toimenpide mulle tehdään. Eniten pelottaa tuleva viisaudenhampaiden poisto... Kaksin kappalein vielä... Hyi. Torstaina ois tarkotus taas koululla käydä värväämässä joku jatkamaan meidän projektia Yrityslabran vastaavana, ja varmaan perus chillausta muuten loppuviikko. :)

Noiden tupareiden jäljiltä on aikamoisen väsynyt olotila atm, että loppuillan suunnitelmat pitää sisällään Kotipizzaa sekä Netflixiä. Miten se aina voikin mennä niin, että iän kasvaessa tämmöset krapulatilat vaan pitkittyy pitkittymistään. :D

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland