Meidän viikonloppu @ Helsingin Messukeskus

14.11.16

Isänpäiväsunnuntaina päätettiin lähteä aika extempore Hannan ja Marinan kanssa Lemmikkimessuille katselemaan hiukan suloisia eläimiä. Siinä samassa sitten tulikin kierrettyä muutkin meneilläolleet messut elma- ja metsämessut sekä lisäksi outlet expo.


Jep, se on haisunäätä! Mulla ei ollut aavistustakaan, että näitäkin voi ihmisillä olla lemmikkeinä! Tää oli tuollainen vaalea, ja sitten oli toinen perus mustavalkoinen. Hän oli silti kovin suloinen. :)


Silloin kun oltiin hankkimassa Eetu-kisua meille about 14 vuotta sitten (jep, se on kisuvanhus nyt), piti meille tulla ensin norjalainen metsäkissa. Kuitenkin sitten tää omistaja ei halunnut siitä luopua, ja päädyttiin ottamaan meidän rakas maatiaiskisu. ♥ Mut nää on nin suloisia, että saatan tulevaisuudessa itselle tällaisen hommata (sit kun on se omakotitalo).


Mää en kestä, oon ihan in lööv jostain syystä mopseihin! ♥


Tässä sitten tulevat lemmikit, mitä mulla ja poikaystävällä saattaa viiden vuoden sisään olla. Siili kaiketi jo ens vuonna, jos tuo yks valmistuu. :D En oo ikinä oikein päässy tohon sen siilihypetykseen mukaan, ja oon edelleen sitä mieltä et ne on luonnossa liikkuvia. Tietty, kun maaseudulla asunut ja siilejä pihalla nähneenä ni miellän ne aina luontoon. :) Mut jos tällainen nyt tulee meiän kämppään taapertamaan, niin saa luvan olla hiljainen yksilö ettei mee yöunet (hahah sehän on se huolestuttavin fakta kyllä :D), enkä tasan tuu sille syöttämään mitään toukkia. Yäk. :D Tuollainen Shiba on kyllä erittäin suloinen ja ihana luonteeltaan, että sen ottaisin ihan vaikka heti jos rahatilanne sallis! ♥

Elma eli eläin- ja maatilamessuillakin ehdittiin kierrellä ja kaarrella, ja nähdä muun muassa alpakka-agilityä (jep, erikoisen kuuloista ja vielä erikoisen näköstä!!) ja shettisten välinen estekisailu. Lisäksi maatilamessuilta löytyi lehmiä, lampaita, kanoja, heppoja (entinen heppatyttö intsinä!) sekä alpakoita. Vitsit tuo pikkualpakka oli suloinen! Mietin kyllä myös samalla, että meidän isä ois kyllä viihtynyt näillä messuilla sekä metsämessuilla, joissa oli maatalouskoneita ja muita härpäkkeitä nähtävänä. Kuuluuhan ne hänen työhönsä. Ehkä ens vuonna vien isin näille messuille isänpäivälahjaks. :)


Siis, kattokaa! ♥


Ostettiin vielä tällaisia marjajuomia, joita maisteltiin varmaan jokasta sorttia noilla metsämessuilla. Näitä on tulossa K-Kauppoihin lähiaikoina myyntiin, ja voin kyllä lämpimästi suositella! Näistä saa siis yhdestä purkista päivän marjat, ja makuja oli kuus erilaista. Ite valkkasin tuota villimustikka-luumu-settiä, josta sai vielä kuitua lisäks. Hyväks meikäläisen masulle. :) Lisäks löytyi muun muassa puolukka-karpaloa, tyrnimarjaa sekä villivadelma-mustikkaa. Plussaa (ja terkkuja) vielä tuolle esittelijälle!


Messuilla viihdyttiin yllättävän kauan, ja käytiin hesemätöt vielä syömässä ennen Kamppiin paluuta. Ja pitihän sitä vielä Starbucksista käydä ostamassa kuppi lämmintä toffee nut lattea. Oli muuten hyvää! Kamppiseikkailujen jälkeen me Hannan kanssa jatkettiin tänne Espooseen, jossa vietettiin leffailtaa niin Twilightin, Talent Suomen sekä 22 Jump Streetin merkeissä.

Ihanaa, että Hannaakin näkee taas näinkin paljon pitkästä aikaa! Oon kyllä ollu tosi iloinen, että hän on täälläpäin niin paljon, koska oon ikävöiny niitä meidän extemporereissuja ja kyläilyjä ja mättöiltoja yms mitä Turussa asuessa joskus oli todella paljon. ♥

Viikonloppuun mahtui myös kaakaohetki sekä hiukan shoppailua Lauran kanssa, jonka kanssa oli myös erittäin mukavaa taas nähdä! :) Tulevana viikonloppuna vietetään kahdenkeskistä aikaa poikaystävän kanssa, jonka kanssa tulee muuten huomenna kaks vuotta seurustelua täyteen. Hurjan nopeeta menee aika, ollaan kohta puol vuotta asuttu yhdessäkin! En vaihtais sekuntiakaan. ♥

You Might Also Like

2 comments

  1. Voi sentään mitä kuvia täältä löytyikään! Ihana aamunaloitus! ♥_♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih ihanaa, kiitos! Aamu ei kyllä voi alkaa kuin ihanasti näitä söpöläisiä katsellessa! ♥

      Poista

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland