Roberts Berrie

24.11.16


Messuilla oli näytillä näitä Roberts Berrie-tuotteita, joita kävimmekin mielenkiinnolla maistelemassa. Nämä ovat siis täysin laktoosittomia, gluteenittomia sekä maidottomia, joka yllätti meikäläisen positiivisesti! Itse kun yritän olla syömättä mitään laktoosituotteita, sopii tämä minulle erinomaisesti. Ideana on siis, että yhdestä tällaisesta pienestä kupista saa kaikki päivän marjat. Nämä valmistetaan pohjoismaisista marjoista, ja nää on juotavia. Mua miellytti eniten tää villimustikka-luumu niin ostin sitä tuollaisen 12 kipaleen boksin verran. Tähän on lisätty myös kuitua, joka vähän auttaa meikäläisen masua. Ja mä tykkään myös mausta todella paljon! Nämä säilyy ihan huoneenlämmössä, mutta kannattaa laittaa jääkaappiin vaikka illalla, jos tahtoo juoda seuraavana aamuna. Yum!

Näitä saa nyt K-kaupoista ostettua, hintaa en muista tosin mutta Ison Omenan K-Citymarketista bongasin näitä just viime viikolla kaupassa ollessani. Itse ostin tämän satsin messuhintaan 17 eurolla.

Ootteko te jo maistaneet näitä uutuuksia? :)

P.s. Tämä ei ole yhteistyöpostaus, yllätyin positiivisesti tästä tuotteesta niin paljon, että halusin siitä mainita! 

Instagram - Hemppe              Twitter - Hemppee             Snapchat - Hemppe             Pinterest - Hemppe

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland