Christmassy things

9.12.16


Joulu on jo aivan nurkan takana, ja tulin tänne blogiinkin pitkästä aikaa jakamaan vähän jouluisia otoksia viikon varrelta. Stockmannin jouluikkuna tuli tsekattua viime viikon sunnuntaina, ja olihan se supersuloinen! Itsenäisyyspäivänä kokoonnuttiin pitkästä aikaa jolojen kanssa meille kokkailemaan (omatekoiset hampparit yum) sekä leivottiin hiukan noita torttuja. Lisäksi tietty oli pakko kattoa perinteisesti Linnan juhlat ja arvostella niitä asuja, hahah jokavuotinen tapa. Oon myös rakentanut ihkaekaa (vai tokaa?) piparkakkutaloa yhdessä poikaystävän kanssa, ja se on nyt viimeistelyä vaille valmis. Eiköhän tästä saada se kadotettu joulufiilis tulemaan!

Elämä muuten kyllä jaksaa potkia päähän oikein kunnolla, mutta yritän kaikesta huolimatta pitää niistä viimeisistä positiivisista onnen rippeistä kiinni ja jaksaa puskea ensi vuoteen. Mä en mitään muuta odota kuin sitä, että saan jättää tän hirveän vuoden taakseni ja aloittaa uuden vuoden hyvillä mielin.

Onko teillä jo joulufiilis korkealla, vai vieläkö etsitte sitä?

Instagram - Hemppe              Twitter - Hemppee             Snapchat - Hemppe             Pinterest - Hemppe

 Just trying to bring some christmas spirit on my blog!

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland