New year, new me?

30.12.16

Uusi vuosi on aivan nurkan takana. 365 uutta päivää odottaa taas muutaman päivän päästä. 365 uutta mahdollisuutta tehdä muutos.


Uuteen vuoteen liitetään usein ns. puhtaalta pöydältä aloittaminen. Aloitetaan jokin uusi harrastus, aloitetaan uusi lukukausi koulussa, aloitetaan uusi työ tai palataan vanhaan tuttuun uusien tuulien kera. New year, new me.

Mä voin rehellisesti sanoa, ettei tää kulunut vuosi 2016 ollut mun parhaimpia vuosiani. Paljon kamalaa ehti tapahtua, ja lopussa aloin vaipumaan yhä enemmän ja enemmän sinne pimeyden puolelle. En oikein saanut enää otetta yhtään mistään, ja luovuttaminen tuntui paljon houkuttelevammalta kuin se kunnolla yrittäminen. Ahdistus ja voimattomuus vaivasivat mua, enkä enää oikeastaan tiennyt kuka oon. Voimat loppuivat, ei enää pystynyt. Yleensä niin iloinen ja positiivinen, elämästä nauttiva ihminen oli poissa, ja tilalla oli kiukkuinen, itkevä ja heikko ihmisraunio.


Loppuvuodesta aloin miettimään kunnolla elämää ja itseäni, ja huomasin liukuvani yhä enemmän ja enemmän sinne huonolle puolelle. Sinä päivänä päätin, että tästä alkaa taas nousujohdanteinen kausi. Seuraava vuosi on perhana se mun vuosi! En jää tuleen makaamaan, en valita turhista asioista vaan käsittelen ne itse ja teen asioille jotain sen ainaisen valittamisen sijaan. Päätin, että nyt alan hieman paremmaksi ihmiseksi, henkisesti ja fyysisesti. Pikkuhiljaa myös turhasta stressaaminen on loppumassa, koska oon tän vuoden aikana huomannut varsinkin sen, että asioilla on tapana järjestyä. Vaikkei sitä uskoiskaan sinä tiettynä hetkenä.

Tää vuosi on ollut mulle kaiken kaikkiaan kasvun vuosi. Oon etsinyt itseäni, miettinyt mitä mä oikeesti haluan elämältäni. Tänä vuonna on opittu jos jonkinlaista, ja onkin hyvä ottaa nää opit nyt käyttöön ensi vuonna.


Ensi vuosi tuo kaikkea uutta taas tullessaan myös omaan elämääni. Uudet haasteet odottavat minua, joista olen erittäin innoissani, varsinkin työ - ja opiskelurintamalla. Valmistun ensi vuonna, ja saan heittää hyvästit tuolle koululle. Aloitan uuden, erittäin haasteellisen oman alan homman ensi viikolla, joka on todellakin mukavuusalueeni ulkopuolella. Erinäisiä pieniä iloisia juttuja tulee tapahtumaan ensi vuonna, joita mielenkiinnolla odotan tapahtuviksi. Uusia uudenvuoden lupauksia on tullut tehtyä, jotka aion tänä vuonna saavuttaa. Muutenkin kaikenlaisia kivoja suunnitelmia on jo ensi vuodelle. Otan innolla uuden vuoden vastaan!


Vaikka kaikkea kamalaa tapahtuikin vuonna 2016, tapahtui myös monta kivaa asiaa:
♥ Työharjoittelu Elämyslahjoilla, ja just sellainen työ mistä tykkäsin hurjan paljon!
♥ Täytin 24 huhtikuussa, oletin sen jälkeen aikuistuvani ja elämän tasapainottuvan. Hahah u wish, edelleen lapsenmielinen ja hassu Hemppe täällä ruudun takana! :D
♥ Kubon Arabian katufestareilla tuli autettua, oli muuten hauska, haasteellinen ja unohtumaton päivä!
♥ Muutto poikaystävän kanssa Espooseen, aiiivan ihanaan asuntoon! Tuli lisäks uusia kotihoodseja tutkiskeltua. Mä aluks tätä muuttoa epäröin, mutta onneks lähdin kohti tuntematonta taas. Vaikka suurin osa kavereista asuukin kauempana, tulee niitä silti nähtyä kivan usein. :)
♥ Seikkailupuistossa kiipeilemässä, hurrrjan jänskä kokemus mitä en unohda varmaan ikinä! Terkuin korkeanpaikankammoinen... Pitää kyllä mennä uudestaan ensi kesänä!
♥ Töitä viestinnän harjoittelijana, sain uutta kokemusta oman alan hommista.
♥ Uus kamera, johon oon rakastunut palavasti. Toivon mukaan vuosi 2017 olisi myös kuvausrikas vuosi. Ainakin yksissä häissä pitäis kuvailla. :D
♥ Helsinki Puppy Parade kertaa kaks, ja törkeeeee koirakuume. :3
♥ Monenmonta messua käyty läpi, kulttuurillista annosta nautittu siis! Kiitos Helsingin Messukeskus.
♥ Tallinnan reissu, joka sattui erittäin osuvaan saumaan. Ihana viikonlopun irtiotto Suomesta rakkaimman kanssa. Tää taitaa olla jo jokavuotinen perinne poikaystävän kanssa. :)
♥ Ystävien kanssa koetut kaikenlaiset tapahtumat ja miitit. :) Kiitos suuresti teille ihan jokaiselle tästä vuodesta, ootte olleet mahtavia ihan jokainen!

2017, I'm ready! 


Kuvat: Pinterest

Instagram - Hemppe              Twitter - Hemppee             Snapchat - Hemppe             Pinterest - Hemppe

2016 wasn't my year, but I'm ready for 2017 already! Many new things are waiting for me, 2017 sure is going to be my year. :) 

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland