Things I've learned this year

27.12.16

♦ Ne pienet, ihanat asiat merkkaa oikeesti todella paljon. Tänä vuonna oon tän päässyt oppimaan ihan kantapään kautta, kun tuntu että koko maailma romahtaa. Näistä kun pitää kiinni, niin löytää jokaisesta päivästä jotakin positiivista!

♦ Just silloin, kun tuntuu siltä, että elämä romahtaa eikä oo mitään syytä enää puskea eteenpäin, tapahtuu jotakin yllättävää. Ihan kuin joku universumin merkki siitä, että hei sä pystyt tähän, pusket tän läpi!

♦ Välillä on hyvä antaa itsensä romahtaa ja itkeä vaikka koko päivän. Se todellakin auttaa, ja sen jälkeen on taas hiukan parempi olo ja pystyy nousemaan uudelleen kohti uutta taistelua!

♦ Ahkera uurastus ja sinnikkyys palkitaan loppujen lopuksi. Älä luovuta kesken, koska nurkan takana saattaa jo olla se ratkaisu sun ongelmaas!

♦ Ne rakkaimmat ihmiset kyllä ymmärtää ja antaa sun kasvaa. Ne pysyy sun rinnallas läpi vaikeiden aikojen tarjoten olkapäätään jota vasten itkeä vaikeina aikoina. ♥

♦ Joskus sitä katuu päätöksiään, mutta heti sen jälkeen uusia ovia ja uusia tilaisuuksia tulee eteen. Kohtalo kertoo, että sä pystyt tähtäämään korkeammallekin!

♦ Sosialisoitumisen vastapainoksi tarvitsee myös sitä omaa yksinäistä aikaa, "me-time". Introvertin elämää, josta muuten voit lukea mielenkiintoisen näkökulman täältä.

♦ Joskus kannattaa pysähtyä. Vaikka ihan hetkeksi. Pohtia, kuinka paljon on tullut kasvettua , kuinka on muuttunut vuoden aikana. Mitä kaikkea on tapahtunut vuoden sisällä. Mitä on saavuttanut tavoitteista, mitä on vielä saavuttamatta. Ja hymyillä.


Mitä sinä olet oppinut tästä vuodesta?

Instagram - Hemppe              Twitter - Hemppee             Snapchat - Hemppe             Pinterest - Hemppe

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland