What I've been up to last days

6.1.17

Heippa ja hyvää uutta vuotta 2017! Tuun varmasti kirjoittamaan tuon vielä pitkään aivan väärin, kirjoitin vielä viime vuonna useisiin lappuihin 2015... :D Meikäläisen uuden vuoden juhlinta rajoittu ihan kotona olemiseen ja rakettien ihailuun tuossa lähellä. Ihanan rauhallinen uusivuosi taas vaihteeksi, joka ei haittaa mua ollenkaan. :) Mutta jotta saisitte vähän tietoonne, mitä oon tehnyt tässä alkuvuodesta, niin laitetaan kunnon "viime aikoina olen"-postaus tulemaan!


Viime aikoina olen...

... Ollut ilman herkkuja. Me sovittiin poikaystävän kanssa, että aletaan vähentämään herkutteluja, kun viime vuonna tuli lähes joka päivä herkuteltua jollain suklaalla/sipsillä/jäätelöllä tms. Tällä hetkellä meillä on joka viikko yks herkkupäivä, jolloin herkutellaan. Oon aina yrittänyt tätä toteuttaa, mutta nyt kun on joku toinen myös siinä tsemppaamassa, on tää paljon helpompaa. Oon myös huomannut, että pärjään ilman sitä yhtä suklaapatukkaa päivässä.

... Aloittanut uuden työn. Ainahan sitä sanotaan, että alku on se hankalin osuus, ja niin myös tässäkin työssä. :D En miellä itseäni ollenkaan myyntihenkiseksi ihmiseksi ja kaiken lisäksi oon aikamoisen introvertti ihminen muutenkin, mutta toivon että tuun oppimaan sen myynnin jalon taidon tässä viikkojen sisään. Ainakin on hyvä houkutin, kun luvattiin shampanjapullo ekan myynnin jälkeen!


... Nauttinut taas Helsingistä. Pitkästä aikaa taas pääsen kulkemaan sielläpäin joka arkipäivä, viimeks tosiaan kesällä kun olin siellä töissä niin liikuin niin usein. Tällä kertaa onneks ei tarvitse edes kulkea julkisilla kuin yhden bussimatkan verran (joka sekin bussi tosin on aina iiiihan täynnä).

... Aloittanut taas ahkerasti joogailemaan. Muutenkin urheilu on tullut taas osaksi omaa elämää, joka on ihan positiivinen asia viime vuoden jälkeen. Viime vuonna kun ei oikein tullut urheiltua sen kummemmin. Nyt ois hinku päästä vielä luistelemaan! Oiskohan tässä meidän lähellä jotkut ulkojäät jossa vois piipahtaa, hmm. Lisäks salikortin vois hankkia jossain vaiheessa ehkä, jos innostun sellaisesta urheilusta. Tai jopa harrastuksen pitkästä aikaa!


... Nukkunut erittäin huonosti. Kaipa se oli jotain stressiä, kun uusi työ ja tuo valmistuminen hakkaavat takaraivossa. Eniten tällä hetkellä otan stressiä tuosta työstä tosin, jonka vuoksi varmaan olenkin nukkunut erittäin huonosti ja katkonaisesti. Onneksi tähän väliin tuli tällainen pitkä viikonloppu!

... Saanut tietää, että valmistun. Ah, yks huolenaihe vähemmän. Enää olis kypsyysnäyte tekemättä, jonka jälkeen it's all done ja voin odotella kesän valmistujaisjuhlia. Tammikuun 31. päivä, tule pian!

Kuinka teidän vuosi on lähtenyt käyntiin?

Instagram - Hemppe              Twitter - Hemppee             Snapchat - Hemppe             Pinterest - Hemppe

Happy New Year! I celebrated my new years eve in home with my boyfriend, chill evening. :) But here's things I have done last days: We started to minimize eating chocolate and other treats with my boyfriend, I have started my new job, enjoyed Helsinki very much, started to do some yoga and sports (searching for a hobby), slept very bad and find out that I graduate this month. How about your year so far?

You Might Also Like

2 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland