Suck it up!

3.2.17

Oon huomannut itsessäni viime vuoden aikana yhden ikävän piirteen. Ikävä piirre, joka on puskenut esiin aina, kun on ollut vaikeaa tai pitänyt päättää jotakin ikävää tai tehdä jotakin omasta mielestä kamalaa.

Luovuttaminen.

Tätä nykyää luovutan aivan liian helposti. Tiedostan sen itse, mutten ole sille saanut mitään tehtyä tässä vuoden aikana. Olen huomannut, että se on alkanut ärsyttää muutamia ihmisiä, jasiis kyllähän se muakin häiritsee kun haluaa aina vaan luovuttaa sen puskemisen sijaan. :D Oon joskus ollut paljon vahvempi ihminen, kun silloin tosiaan ainut asia jota pystyi tekemään oli olla vahva. Ei ollut muuta vaihtoehtoa, kuin jatkaa ja puskea läpi sen kaiken paskan. Miten musta on tullut näin heikko?

Kaverin sanoin pitää välillä ottaa se elämä käteen ja tarkastella sitä vähän eri näkökulmista: Mitä tahdot elämältäs? Mitä oot valmis tekemään saadakses sen haluamas asian? Välillä sitä on vaan mentävä myös niiden ikävien aikojen läpi, jotta pystyy taas näkemään ja arvostamaan uudelleen sitä kaikkea hyvää. Pala palalta koota sitä omaa itseään siinä matkan varrella. Mennä kohti niitä tavoitteita, joita on asettanut itselleen. Romahdukset kuuluu elämään, ja ne auttaa sua taas tajuamaan sen kaiken positiivisen ja kivan sun ympärilläs. Sieltä kuopasta taas noustaan, ja lähdetään kiipeämään ylöspäin.


Voit aloittaa vaikka ihan pikkuisista positiivisista jutuista: tein tänään hyvää teetä, avasin oven naapurille, ihastelin kaunista auringonlaskua. Laita ne lemppareimmat villasukat jalkaan, sytytä kynttilöitä, katso lempparisarjaa tai lue kirjaa ja nauti. Nää on niitä elämän pieniä iloja, joista imeä sitä positiivisuutta. Vaikka nämäkin jutut kuulostaa ihan yksinkertaisilta, voi niistä nauttia ja imeä sitä positiivisuutta itseensä. Aina niiden ei tarvitse olla mitään erikoisia juttuja.

Muistutus ihan jokaiselle: älä ikinä luovuta. Älä ikinä anna minkään lannistaa sua niin paljon, että luovutat. Vaikka olis ihan hirveää ja elämä kusis täysin, älä luovuta. Se on vain yks vaihe sun polulla. Testi, joka testaa sun vahvuutta ja sietokykyä. Sä pystyt siihen, sä pystyt puskemaan sen läpi. Olet vahva, pystyt siihen.

Voisin tässä jo tehdä yhden uudenvuoden lupauksen: koitan olla luovuttamatta niin paljon ja yritän puskea läpi sen harmaankin ajan mitä tulee vastaan. Kasvattaa itselleni paksun kuoren, jonka avulla pusken läpi vaikeiden aikojen. Tarkastella uudemman kerran niitä tavoitteita ja pohtia, miten niihin pääsen käsiksi. Pikkuhiljaa tän alakulon sijaan alkaa miettimään asioita positiivisemmin, ja huomaa selviytyvänsä asioista paljon paremmin.

Instagram - Hemppe              Twitter - Hemppee             Snapchat - Hemppe             Pinterest - Hemppe

I have noticed that I give up so easily. That must change, and I'm trying to get rid of that feature this year. 

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland