There's no one else like you

22.2.17

Meistä jokainen on uniikki. Ei ole toista samanlaista, ei vaikka kuinka etsisi. Vaikka kuinka yrittäisi kopioida toista. Miksei siis voi olla oma, upea itsensä? Kuten oman auto-onnettomuuteni jälkeen sain vanhemmiltani kuulla: kaikki tavarat ja materiaalit saa korvattua, mutta sua ei saa koska sua on vain yksi koko maailmassa. Miettikää sitä.


Mua itseäni inspiroi ihan hurjan paljon just sellaiset ihmiset, jotka uskaltaa olla aidosti oma itsensä. Sellaiset, jotka eivät välitä toisten mielipiteistä vaan antavat palaa ja toteuttavat unelmiaan. Sellaiset, jotka kuuntelevat itseään ja kehittävät jatkuvasti omia juttujaan. Heidän kauttaan imee myös itseensä sitä voimaa ja inspiraatiota olla se aito oma itsensä. He nostavat itsetuntoasi aidosti kannustamalla ja tsemppaamalla sua. Kyllähän mä tähän pystyn!

Se on erittäin myrkyttävää, kun vertaat itseäsi johonkuhun toiseen. Miksi verrata, kun olette kumminkin kaksi erilaista yksilöä? Mä muistan sen pienen teini-ikäisen Hennan, joka vertasi itseään ihan jatkuvasti toisiin ja tuli siitä kovin surulliseksi. Silloin oli tärkeää olla suosittu, liikkua tietyissä porukoissa ja juhlia joka viikonloppu. Jos sä et ollut mitään noista, sait kiusaajat perääsi. Just like me. Näin vanhemmiten sitä miettii, että mikä idea siinäkin oli. Esittää jotain sellaista, mitä ei ollut ja mitä ei todellakaan halunnut olla. Muistan nauttineeni enemmän kolme vuotta nuoremman serkkuni seurasta kuin "koulukavereideni", sillä hänen kanssaan pystyin olemaan oma itseni siinä elämänvaiheessa. Miksei halunnut seurata sitä omaa polkuaan, välittämättä muiden mielipiteistä? Miksei tehnyt just niitä juttuja, joista oli kiinnostunut? Muistan kirjoittaneeni päiväkirjaani mun unelmia ja haaveita, joita en kuitenkaan uskaltanut koskaan toteuttaa.


Siinä teinivuosina rakensi sitä omaa itsetuntoaan, joka alkaa pikkuhiljaa olla niissä normaaleissa mittakaavoissa. Yhä enemmän ja enemmän uskaltaa tehdä niitä omia juttujaan ilman, että miettii niitä toisten mielipiteitä. On ottanut sen kuuluisan elämän käteen ja tutkinut niitä asioita, joita haluaa oikeasti toteuttaa. Niitä unelmia, jotka on vielä täyttämättä. Niitä polkuja, joita ei vielä ole tallonut. Sitä puhdasta pöytää, josta saa taas jossain vaiheessa elämää aloittaa. Sä elät vain kerran, joten mikset nauttisi siitä omasta elämästä vertaamatta itseäs muihin ja välittämättä muiden mielipiteistä?

Instagram - Hemppe              Twitter - Hemppee             Snapchat - Hemppe             Pinterest - Hemppe

Be yourself. It's the most wonderful thing you can do to yourself.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland