25 years old

21.4.17


Täytän vuosia tänään. 25 tuli täyteen todella nopeasti, vaikka tuntui että ikuisuuden siinä saa taas odottaa. Salakavalaa. Ehkä hieman ikäkriisiä oli jo yks päivä ilmassa, mutta muuten oon aika lunkisti vetänyt menemään. Eipä se ikä oo kuin numeroita, kun samanlainen ihminen on kuitenkin kyseessä iästä riippumatta. Okei, ehkä hieman on tullut aikuistuttua eri asioissa, mutta noin muuten niin aikalailla samanlainen oon edelleen. Se ikääntyminen on osa elämää, jota tulee väistämättä harrastamaan kerran vuodessa. Miksi siis stressata siitä etukäteen, ja kriiseillä? Ja mitä sitä oikeestaan edes kriiseilee?

Kaikille tulee niitä ryppyjä iän myötä, ja tarvitsee niitä ryppyvoiteita ja mitälie purkkeja ja purnukoita auttamaan sitä ihoa. Ja tämä siksi, että on nauranut niin paljon elämänsä aikana, tai ainakin meikäläisen tapauksessa näin taitaa olla asian laita. :D Mä ainakin ylpeänä niitä ryppyjä kannan siinä tapauksessa! Kaikki on kiinni siitä, että pysyy edelleen henkisesti nuorena, meikäläisen tapauksessa siellä 5-9 ikävuoden tienoilla. Ei ota elämää liian vakavasti, ja osaa myös hassutella sen virallisuuden vastapainoksi. Ei ota itseään liian vakavasti, haukkaa palan siitä suklaalevystä ja antaa itsensä nauttia. Nauttia siitä elämästä sen ainaisen suorittamisen sijaan. Höllää vähän.

Tänään mä aion tehdä niin, koska tänään mä nautin elämästäni ja otan vähän kakkua sen kunniaksi. 25, tervetuloa!


Instagram - Hemppe              Twitter - Hemppee             Snapchat - Hemppe             Pinterest - Hemppe

Today I turn 25. Big age, but why stress out? I'm the same person I was when I turned 24. Well, maybe I have grown up a little in some situations, but still the same. So what I have wrinkles? At least I have laughed a lot, and I'm proud of it. :D It's the mental age that counts, and mine is around 5 and 9. Don't take this life too hard, take that piece of chocolate and enjoy. 

Today I'm going to enjoy my life and have some cake. Welcome 25!

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland