Lately...

29.4.17

Tähän väliin tosiaan ajattelin vähän jakaa kuvia pääsiäisestä ja synttäreistä, etenkin niistä lahjoista. Osa on tosiaan kännykkälaatua, ja osa sit taas kameralaatua. Vappusää tosiaan näyttää aika mielenkiintoiselta (ja lumiselta), katsotaan lähdetäänkö loppujen lopuks yhtään mihinkään täältä tallustelemaan. Onneks on lasitettu parveke, ehkä siellä vois skumppalasilliset nauttia!


Pääsiäislauantaina käväistiin pitkästä aikaa mun porukoilla. Tätä söpöläistä sai taas paijata kunnolla, ja saatiin me lisäks myös kakkua ja karitsaa. Oli muuten hyvää!


Pääsiäismaanantaina sitten taas vedettiin ateriat poikaystävän äidin luona, jossa tämäkin söpöläinen oli osallisena. Mämmiä se ei kuitenkaan saanut kovasta yrityksestä huolimatta. Tosiaan, vaikka mämmi on ihanjees, en kyllä vähään aikaan halua sitä enää vetää. :D


Huima yks kuva synttäreiltä musta, joka on onnistunut. Kiitos Emi. :D 21.4. vietettiin täällä meillä mun synttäreitä, ja alkutilanteen huonosta osallistujamäärästä huolimatta tulikin aika moni paikalle loppujen lopuksi. Ihana yllätys! Mun tekemästä täytekakusta ei ollut ollenkaan kuvia, mut eipä se visuaalisesti ollut mikään upea luomus.


Toivoin porukalta synttärilahjaksi Iittalan Suomi 100-sarjaa, sain sitä ihan reippaasti! Pitäis enemmänkin nykyään sanoa vaan suoraan, mitä haluu lahjaks, niin saa sitä (oon ottanut tän nyt tavaksi ihan jokasen juhlan suhteen). :D


Hannalta kukkasia, nää on muuten vieläkin hengissä! (U proud of me?)


Ja taas ananasta (inside-juttu). :D Tää on kyl oikeestaan aika magee, harmi vaan etten keksi sille oikeen mitään kivaa paikkaa täällä kämpässä!


"Hei onks tää jotain uutta hajuvettä?" Oli mun eka reaktio tähän Hannan lahjaan. Ei, ei ole. :D Kiva skumppapullo, otetaan vappuna testiin!


Kortteja, kortteja ja kortteja! Oon sen verran vanhanaikainen, et mä rakastan saada kortteja. Meiän mamma ja äippä lähettää mulle jokasena juhlapäivänä ihan postitse kortin, tulee sellanen spesiaali olo kun saa jotain postia (muutakin kuin niitä laskuja).


Minion-palloja, joiden kanssa juhlien loppuillasta pidettiin kunnon kisa. :D


Seuraavana päivänä Hannan kanssa Helsingissä. Kierreltiin Kampissa, Forumissa ja Stockalla ja lopuks vielä Espresso Houselle. Käytiin me vetäsemässä El Maco-ateriakin (ja jäde, yum). Tää mansikka-minttu-mehu oli muuten erittäin piristävää!


Sunnuntaina olin koiravahtina taas tälle söpöläiselle, ja koira-annos tais tulla täyteen. Omaa koirulia odotellessa. :D Vedettiin silloin myös kakkua (taas), on tullut kyllä herkuteltua taas pikkasen liikaa. 

Instagram - Hemppe              Twitter - Hemppee             Snapchat - Hemppe             Pinterest - Hemppe

On Easter we were at my parents' house where we saw my dear cat Eetu. We also visited my boyfriend's mother and saw that cute (not-so) little dog. Then I turned 25 and I threw a party at my place. I got so nice gifts (in pictures), all that I asked for. Many people showed up, which was a pleasant surprise! Next day we went to Helsinki with Hanna, and hung out in Espresso House. On Sunday I was with that cute dalmatian while moving.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland