Busy, in a good way

20.5.17


Huh, että tää viikko on mennyt supernopeasti! Mulla alkoi maanantaina työt, ja pakko sanoa että mulla on niin hyvä fiilis! Mua ei jännittänyt lähes ollenkaan maanantaina mennä töihin, ja mut otettiin niin lämpimästi vastaan että tuli melkein tippa linssiin. Kiirettä on piisannut, eikä sitä oo sitten jaksanut enää työpäivän jälkeen istua koneella sen kahdeksan tunnin istumisen jälkeen. Mut silleen hyvällä tavalla kiireistä aikaa eletään tässä tällä hetkellä. Viikko on alkanut suht rennosti, kun tiistaina oli firman urheilupäivä Nuuksiossa ja perjantaina olin koko päivän yhdessä tapahtumassa hengailemassa mukana. Mut on perehdytetty juurta jaksain talon tapoihin ja ohjelmiin, että on kyllä superkiva fiilis myös tulevasta viikosta! Vaikka se meneekin suurimmalta osin palavereissa istumiseen. Silti, en valita!

Ehdin jo pohdiskelemaan tuossa itsekseni, että oonkohan löytänyt vihdoin ja viimein sen the työpaikan, jossa voisin viihtyä pidempäänkin kuin tämän kesän. En oo uskaltanut ihan hirveesti tätä hypetellä, koska jos sitten kaikki kuseekin ja yhtäkkiä tää työ tuntuukin ihan hirveeltä. Mut nyt aion olla tällä hyvällä fiiliksellä niin pitkään kuin mahdollista. Kaiken lisäks se kesä tais alkaa, joten fiilis on senkin ansiosta korkeella. Lenkillä pystyi käymään tässä illallakin ilman takkia!

Instagram - Hemppe              Twitter - Hemppee             Snapchat - Hemppe             Pinterest - Hemppe

This week went super fast! I started work on Monday, and I have the greatest feeling ever! The atmosphere is so great, and it's been busy so this blog has been a little quiet a while. Busy, but in a good way. I'm excited about next week as well, even thought it's more sitting in meetings. No complains!

I think I've found the job where I could enjoy be more than this summer. I don't wank to jinx it, but here I said it out loud. I'm going to feel good as long as possible. And even better, summer has started here as well. I can go out without the jacket!

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland