Ice cream and sparkling wine

29.7.17


Viime viikolla kyselin, jos Laura haluaisi lähteä mun kanssa jädelle. Silleen spontaanisti tulikin lähdettyä heti seuraavana päivänä, ja Magnum Helsinki tuli tältäkin vuodelta koettua. Onhan nuo ihan törkeän hyviä, kun saa itte valita lisukkeet ja kaikki! Otettiin siihen kuoharit vielä kylkeen, kun oli sellainen fiilis. Sehän on ihan oikeutettua keskellä viikkoa vetää yhdet, kun on sellainen fiilis? Noh, vedettiin me vielä toiset ja kolmannetkin, kuten kuvista ehkä voi päätellä... :D Kerrankos sitä kesässä!

Meikäläinen on sitä mieltä, että kesä on porskuttanut menemään aiiiivan liian nopeasti. Ens viikolla alkaa jo heinäkuu, ja alkaa pikkuhiljaa katseet kääntyä syksyn touhuihin. Sen osalta meikäläisen suunnitelmat on vielä apposen auki. Ens viikolla tulee kuitenkin olemaan superia, sillä torstaina mennään katsomaan Sannia Hernesaaren rantaan, ja lauantaina onkin mun ystävättären häät. Oon niin innoissani!!

Instagram - Hemppe              Twitter - Hemppee             Snapchat - Hemppe             Pinterest - Hemppe

Last week we went to get some ice cream at Magnum Helsinki, and of course sparkling wine because it felt like we need those. And another. Aand another... Well, it's summer so it's ok, right?

Summer has gone too fast, and next week it's august already! My plans for the autumn is still open. Next week we are going to see Sanni to Hernesaaren ranta and celebrate my friend's wedding. I'm so excited!!

You Might Also Like

2 comments

  1. Siis en voi uskoa miten nopeasti kesä on menny! Nyt vasta viime viikolla oikeasti tajusin, että eletään heinäkuun loppua ja musta tuntuu ihan siltä, että nyt mentäis vasta kesäkuussa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojep, tää kesä on mennyt kyllä ihan supernopeesti! :D

      Poista

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland