Summer so far

by - 22.7.17


Kesää on vielä jäljellä (onneksi), vaikka säät eivät ole olleet hirveän kesäiset. Fiilis kuitenkin on ollut korkeammalla kuin koskaan! Mulla on ollut tähän mennessä ihan superkiva kesä. Oon tehnyt yllättävän paljon erilaisia juttuja verrattuna viime kesään, vaikka eletään vasta heinäkuun loppua. Vaikka olenkin töitä paiskinut koko kesän, on siitä myös saanut nauttia ihan eri tavalla kuin ennen. Tähän saattaa vaikuttaa se, että kerrankin oon löytänyt ihan huippukivan työpaikan! Ajattelin kesän alussa, että pitää ehdottomasti ottaa kaikki ilo irti tästä kesästä, ja niin tais päästäkin jo käymään. Vaikka muutama juttu harmittaa kun jäi välistä (esimerkiks Ruississa en päässyt pyörähtämään eikä luultavasti ole varaa ulkomaanreissuunkaan), oon tehnyt paljon muita juttuja sen sijaan.

Meikäläinen teki tuossa kesän alussa (kuten varmaan sata ja tuhat muutakin ihmistä) oman summer bucket listin itselleni, ja aika hyvin oon saanut rastitella noita tuolta yli. Huikeeta! Kuitenkin vielä olis muutama tärkeä juttu tekemättä (vaikka se kirppispöytä hommaamatta), mutta vielä on koko ens kuu aikaa!

Olen jo tähän mennessä esimerkiksi...

... maistanut kolmea uutta jäätelöä, herkullisia jokainen!
... käynyt huvipuistossa, tämäkin peräti töiden kautta. Kiitos Linnanmäki ja erittäin upea ja aurinkoinen sää! <3
... leikkauttanut hiukset lyhyemmiksi. Tää oli ehkä yks ensimmäisiä juttuja, joka toteutui. Ihanaa, kun sain rohkeutta vihdoin ja viimein tämänkin toteuttaa, näin kolmen vuoden (!!!) pohdinnan jälkeen. Ja kuvissa vielä vanhat pitkät hiukset, en kaipaa (ainakaan vielä) noita takaisin. :D
... nauttinut kesäisestä Turusta ja kotikodista. Ja peräti rusketuin, kun siinä meidän kotipihalla hetken makoilin. Viime viikkoiset kaverin polttarit tuli vietettyä Turussa, joten siitäkin tuli nautittua täysillä. Edelleen kuitenkin kutkuttais ne kivat kaffelat käydä läpi.
... laittanut partsin uuteen uskoon. Heti on tullut viihdyttyä sielläkin paremmin, kun hiukan jaksoi putsata ja puunata!


Vielä on tulossa muun muassa...

... yhdet festarit, kun pääsen töiden kautta mukaan Flow Festivaleille. En ole ikinä ennen näillä käynytkään, joten innolla odottelen!
... Löylyssä kesäpäivän/illan nauttimista, tämä tulee ehdottomasti toteuttaa vielä kun on nättejä ilmoja. Seura vaan puuttuu.
... Alepa-fillarin testaaminen. Jos senkin nyt kokeilis, kerta niitä on ilmestynyt tohon nurkille.
... kirppispöydän varaaminen. Ja nyt Henna, tsemppiä ja niskasta kiinni itteäs!!
... rantachillausta ja uimista. Viime vuonna en kertaakaan uskaltanut pulikoimaan, tänä vuonna on ehdottomasti ainakin kerran käytävä uimassa! Rannalla onkin jo tullut hieman chillailtua, mutta se uinti jäi.
... pieni road trip Suomen sisällä. Mua houkuttelis esimerkiks Porvoo todella kovasti, mut myös Tampere olis kiva taas kokea. Hurjin haave ois pikkasen pohjoisemman Suomen katsastaminen, Oulu tai Rovaniemi olis siistejä kans.


Sellasia juttuja olis meikäläisen listalla, monta vielä toteuttamattakin! Teittekö te samaisen listan, ja mitä te kirjoittelitte niihin? :)

Instagram - Hemppe              Twitter - Hemppee             Snapchat - Hemppe             Pinterest - Hemppe

Summer is not over yet (luckily), and I have done many things already! I wrote a summer bucket list at the beginning of this summer (just like hundreds of other people), and many things I have done.

So far I have...

... tasted three new flavors of ice cream.
... went to an amusement park, thanks Linnanmäki and my job!
... cut my hair short after three (!!) years of wondering.
... enjoyed summer in Turku and home with parents.
... balcony makeover.

Still to come...

... one festivals (Flow Festival), also thank you my greatest job ever!
... spending the day/evening in Löyly.
... testing Alepa-bicycle.
... thrift shop table reservation. C'mon dudette!!
... chilling at the beach and swimming. Didn't swam last year, so this year it is!
... small road trip inside Finland. Maybe Porvoo, Tampere or North...

You May Also Like

4 comments

 1. Oot laittanu sun listaan tosi kivoja juttuja! :) Munkin lista on aika hyvällä mallilla, koska oon jo kahdeksan kohtaa saanut suoritettua. On siellä kuitenkin vielä tosi paljon myös sellasia kohtia, joita en oo vielä pystynyt/ehtinyt toteuttaa :D Tää oli tosi kiva postaus! :)

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia! :) Oho, oot ehtinyt toteuttaa jo niin monta! Ehkä minäkin tuon oman listani saan loppuun vielä.. :D Kiitos, kiva kun tykkäsit!

   Poista
 2. Herramunjeee sulla ollu kyl pitkä tukka 😂😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin onkin! En kyllä kaipaa sitä oikeestaan ollenkaan. :D

   Poista