You gotta take risks in your life

by - 12.7.17

Elämässä pitää ottaa riskejä. 


Tämä jos jokin lause on meikäläiselle iskostunut päähän kertaheitolla tässä lähiaikoina. Olen viimeisen vuoden aikana mennyt täysin fiiliksen mukaan, ja siltä on myös välillä elämä ulkopuolisenkin silmin näyttänyt. Mietin aina sen niin, että jos tämä nykyinen tilanne ei tee mua onnelliseksi, miksi mä siinä sitten olisin? Jos tiedän, että parempaakin on tarjolla, miksi tyydyn johonkin? Elämässä ei saa tyytyä mihinkään! Sillä jos et ole tyytyväinen tilanteeseesi, susta tulee vaan entistä surullisempi ja masennut. Ota elämä haltuun!


Viimeisen vuoden aikana on otettu hieman radikaalejakin riskejä vailla suunnitelmia tulevista. Mutta ne on jokaikinen kerta kannattaneet. Esimerkiksi lähdin ikävästä työpaikasta, vaikken tiennyt vielä tulevaisuudesta yhtikäs mitään. Rahatilanne on aina ollut mitä on, mutta mä oon aina selvinnyt. Tuntuu, että aina jostakin sitä tulee yhtäkkiä, kun alkaa siitä huolehtimaan. Ja riskit on aina kannattaneet: oon huomannut, että musta on muuhunkin kuin myyjäksi (aka kaupan kassaksi) koko loppuelämäkseni!

Tällä hetkellä siis asiat on erittäin hyvin. A-Okay!Ei valittamista.


Instagram - Hemppe              Twitter - Hemppee             Snapchat - Hemppe             Pinterest - Hemppe

You gotta take risks in your life.

That's the sentence that has been in my mind for a while now. I've do that "go with the flow"-thing for almost a year now, and well that's how it has been seen also. I just can't help but think, that if the current situation isn't making you feel happy, then why the heck you would be there? If I know there's a better things for me, why do I have to settle? Never settle in your life! Because if you're not happy for your situation, you're feeling more and more depressed and sad. Just live your life!

For the past year I've took some radical risks as well, and didn't even know the future in that moment. But every single time it has been worth it. For example, I left a shitty job even thought I didn't know where to get money. Money situation has been what it is, but I've always survived. It feels like it comes from somewhere in a correct time. And risks has always paid off: I've noticed that I am capable of doing many other things than cashier for the rest of my life!

In this right moment things are pretty great. A-Okay!

No complaining.

You May Also Like

0 comments