Quick visit to Porvoo

by - 1.9.17

Pikavisiitti Porvoossa tehtiin tuossa reilu pari viikkoa sitten, kun poikaystäväni äiti meni naimisiin siellä. Pienimuotoiset häät, ja samalla tuli katsastettua myös Porvoota. Itse en ikinä ollutkaan siellä käynyt! Ehdottomasti on vierailtava tuolla uudemmankin kerran, kun tuo visiitti jäi valitettavasti niin lyhyeksi. Ehkä vielä tämän vuoden puolella, tai sitten ensi kesänä?

Muutenkin oon ihan innoissani suunnitellut ihan Suomen sisäisiä reissuja tässä, kun meiltä löytyy niin paljon kaikkia mielenkiintoisia kaupunkeja täältäkin. Ei välttämättä tarvitse mennä merta edemmäs! Mun listalla tällä hetkellä on Porvoon lisäksi ainakin Tampere, Oulu, Rovaniemi, Tammisaari sekä saaristovisiitti. Helsingissäkin olis vaikka ja mitä paikkoja, joissa haluaisin ehdottomasti käydä. Ruska-aikanahan nuo pohjoisen maisemat olis upeita, ja Saariselkä houkuttelis ainakin. Oltiin joskus perheen kesken siellä visiitillä. Ja tuosta listastahan puuttuu kokonaan rakas kotikaupunkini Turku, mutta sehän on ihan itsestäänselvyys, että pitää sielläkin käydä vielä syksylläkin! Jokiranta kun muuttuu upeaksi värien maailmaksi aina syksyisin.

Reissailut on jääneet kyllä tänä kesänä aika minimiin, ja perinteinen Viron reissukin taitaa jäädä hamaan tulevaisuuteen toteutettavaksi. Ei tule siis sitä loman tunnetta piiitkään aikaan, mutta yritetään selvitä siitä ja tuosta tulevasta talvikaudesta kunnialla! Syksy kun tekee tuloaan ihan urakalla tällä hetkellä, ja päivät muuttuu kylmemmiksi ja kylmemmiksi. Eipä se haittaa, kun multa löytyy mun uus marjapuuron värinen huppari ilahduttamaan kylmiä syysiltoja. Sekä kasapäin kynttilöitä. <3

Instagram - Hemppe              Twitter - Hemppee             Snapchat - Hemppe             Pinterest - Hemppe

Wonderful Porvoo. Too bad it was a quick visit, but definitely have to visit there again soon and spend a whole day! In my bucket list are also Tampere, Oulu, Rovaniemi, Tammisaari and the coast. And also my beloved hometown Turku.

You May Also Like

0 comments