Nature at its best

by - 17.10.17


Muutama otos viikonlopun reissulta, kun käväisin Nousiaisissa hengähtämässä. Luonto on nyt kyllä parhaimmillaan, niin pitää ehdottomasti ottaa kaikki ilo irti nyt tästä värikkäästä ajasta. Se ei meinaan kestä pitkään! Piti poimia puolukoita tuolla ollessa, mutta sato oli ikävän pieni niin jäi poimiminen. Lisäsin hankintalistalleni myös kumisaappaat: toimivat niin kaupungissa (varsinkin näillä pirun sateisilla keleillä niistä olisi oikeasti hyötyä) kuin maallekin mennessä. Eetu-kisustakin otin kuvia, mutta taitavat olla kaikki tällä kertaa puhelimen syövereissä. Harvinaista!

Tuollainen viikonlopun pituinen pako kaupungista-keissi tuli tarpeeseen, kun on ollut jotenkin todella hektistä tämä elämä tässä viime aikoina. Ihanaa että on tekemistä, mutta sellainen kunnon lepokin tekisi hyvää! En ole nyt pariin yöhön nukkunut hyvin, niin toivotaan että ensi yö menisi paremmin. Pitänee noihin unipillereihin taas turvautua, Lidlin unipillerit toimivat yllättävän hyvin meikäläisellä!

Viikonloppuna olis suunnitelmissa taas kaikkea kivaa, joten eiköhän nämä kolme päivää mene suht nopeasti. I Love Me-messuilla nähdään!

Instagram - Hemppe              Twitter - Hemppee             Snapchat - Hemppe             Pinterest - Hemppe

Few photos of last weekend when I went to see my parents in Nousiainen. Nature is so beautiful now, so let's enjoy it as much as we can until this colorful season is over! I added rubber boots to my shopping list: works in the city (damn this rain) and in the country. I took photos of my dear cat Eetu as well, but unfortunately those are in my phone. So rare!

That weekend did good to me when I got to relax. It's been busy life. I love when I have stuff to do, but it's also nice to have nothing on your to do-list. I haven't sleep well these couple of nights, so I hope this night goes better. Sleeping pills by Lidl to use!

This weekend I have so nice things to do, so I hope these three days go by fast. See you in I Love Me-affair!

You May Also Like

0 comments