Best about Winter

by - 11.11.17


Mä aina kiroon, että "taas se pirun talvi tulee ja pimeät ajat alkaa ja elämä loppuu" ynnä muuta kauhean agstista. Tällä kertaa päätin, että otan hiukan toisenlaisen asenteen tulevaa talvea ajatellen, ja listasin muutamia juttuja, jotka mua ilahduttaa talvessa. Kun kääntää sen tällaiseksi, huomaa että onhan siinäkin vuodenajassa kaikkea kivaakin sen pimeyden ja synkkyyden vastapainoksi. Ehkei se sitten ookaan niin paha, eh? Kuvat tosin ovat syksyisiä jäännöksiä, mutta ei anneta sen pilata talvifiilistä! :D

Parasta talvessa on...

...saa aloittaa joulun odottamisen ja viettämisen. Oon jo ihan täpinöissäni, joka on ennenkuulumatonta sillä olen ollut aina hirveä joulu"vihaaja". Pääni on käännetty! (Syytän tästä mun jouluhullua kollegaa, joka tällä hetkellä hypettää esimerkiks tonttuovista. Piti ite googlata, mitä ne sellaset on. :D) Ekat glögit on jo maisteltu, tortut vedetty ja kausivalot otettu käyttöön, enää puuttuu se joulujutuilla koristelu kämpästä! Lisäks työpaikalla ollaan menossa jouluisempaan suuntaan, kun joulutapahtumia on luvassa.

...saa luvan kanssa hautautua töiden jälkeen peiton alle katsomaan Netflixiä. Mikäs sen parempi tekosyy chillata ja rentoutua rankan työpäivän jälkeen!


...kynttilöiden polttelu. En oikeestaan tiedä mitään parempaa kuin kynttilöiden polttelun pimeänä iltana. Siinä on sitä tunnelmaa, etenkin jos on vielä se kuppi kuumaa kädessä. Tätä mä odotan!

...saat hyvän syyn ladata sen salikortin uudemman kerran. Tai vaikka aloittaa uuden harrastuksen. Itsellä on pyörinyt ahkerasti päässä nyrkkeilyharrastuksen aloittaminen, mutta Espoosta ei taida löytyä oikein mitään. Tai sit en vaan osaa hakea. :D Vinkkejä?

...saat kaivaa ne lemppareimmat talvitakit ja -kengät ja pipot ja hanskat ja huivit esille ja alkaa käyttämään niitä. Mä en tänä vuonnakaan pakkasten yllättäessä minkään muun takin kanssa ulos nokkaani pistä kuin viininpunaisen rentoilutakin. ♥ Hankinnassa olis myös vähän pörröisempi kaveri! Talvikengät tosin uupuu, mutta mikäs sen parempi syy kipaista ne ostamassa!


...villasukat. Do I need to say more? Varsinkin mun pitkävartisia villasukkia tulee taas ahkerasti käytettyä.

...joulusiivous. Oonko ainoo, joka rakastaa siivoomista? Varmaan. :D Musta on ihanaa, kun paikat kiiltää ja tuoksuu hyvältä. Toinen osapuoli tosin sotkee aika huolella sen jälkeen, mutta on se hetken aikaa puhdas... Mikään ei oo parempaa, kun tulla puhtaaseen kotiin!

...lumi. On muuten ihanan valoisaa, kun sitä lunta tulee ja se pysyykin maassa. Vitsit mä oottelen jo niitä pikkupakkasia ja lunta, kun se lumi narskuu kenkien alla kävelylenkillä! Ja pulkkamäkeä ja luistelua. Tänä vuonna kipaisen molemmat aktiviteetit läpi!


...uudenvuodenaatto. Tässä vaiheessa rakettien paukkuessa alkaa muistelemaan sitä vanhaa vuotta ja toivottaa uuden tervetulleeks. Itse aina kirjoitan itselleni kirjeen, jonka luen sitten vuoden päästä ja katson, mitkä tavoitteet ovat toteutuneet. Aika monta on yleensä tullut toteutettua.

...laskiaispullat. Ehkä lempparein juhlaherkku meikäläisen mielestä. Näitä tehdäänkin usein sitten ihan olan takaa ja paljon, viime vuoden pullia tuli leivottua niin paljon, että osa on vielä pakkasessa. :D

Instagram - Hemppe              Twitter - Hemppee             Snapchat - Hemppe             Pinterest - Hemppe

Best about Winter...

...you can start waiting for Christmas and spend it.
...you can relax under the blanket watching Netflix after work. No permissions needed.
...burning candles.
...good reason to load gym membership card or start a new hobby. Boxing is in my mind!
...you can take those lovely winter jackets and boots and scarfs and beanies and gloves to use.
...woolen socks. No explanations needed.
...Christmas cleaning. I love cleaning (I guess I'm the only one).
...Snow. Minus five degrees and snow. And ice skating and sled hill.
...New Year's Eve.
...shrove bun.

You May Also Like

0 comments