Jäätelö- ja suklaakarnevaalit @ Kaapelitehdas

by - 29.4.18

Lauantaina käytiin Hannan kanssa Jäätelö- ja suklaakarnevaaleilla Kaapelitehtaalla. En muista käyneeni ennen kyseisessä paikassa, mutta tykkäsin! Pakko sanoa heti alkuun, että oli muuten hintansa väärti! Lippu kustansi sen 12 euroa, ja jäätelöä tuli syötyä niin paljon että mahakin sattui loppupäivästä! :D

Mentiin heti kymmeneltä kun tapahtuma alkoi, ja vältettiin se suurin ihmisrysä. Herkkuja oli paljon, ja me taidettiin eniten keskittyä noihin jäätelöihin. Varsinkin niihin makuihin, mitä on kaupassa nähnyt muttei ole raaskinut ostaa niitä, kun ei tiedä miltä maistuvat. Nuo Valion ja Pingviinin uutuudet olivat juurikin näitä. Yllätyin positiivisesti: Valion jäätelöistä lemppareiksi nousivat Salmiakki-Chili sekä Mustikka-Ruis. Pingviineistä en niinkään välittänyt, Alpron maut eivät myöskään sävähdyttäneet omia makunystyröitä niin paljon kuin ajattelin. 3 Kaverin pistaasijäätelö oli sekin herkkua, ja plussaa siitä että saatiin tuollaiset isot kupit! Suurin yllättäjä oli tuo kaurapohjainen suklaa ChocOat, etenkin tuo minttusuklaa-versio oli mieluisa. Jäätelöauton suklaajäätelökonvehdit veivät kielen mennessään, ja nyt onkin pakko niitä käydä ostamassa kun jätskiauto taas kurvaa pihalle. Nam!

Kaiken kaikkiaan erittäin herkullinen aamupäivä takana, jonka jälkeen lähdettiin vielä yhdessä kiertelemään keskustaa. Day well spent. :)

Instagram - Hemppe              Twitter - Hemppee             Snapchat - Hemppe             Pinterest - Hemppe

On Saturday we went to Ice cream and chocolate Carnival, which was hold in Kaapelitehdas. And I gotta say, that it was money well spent! I did ate ice cream, a lot.

I loved Valio's Blueberry-rye and Salmiac-chili ice creams, 3 Kaverin Jäätelö pistachio ice cream and Jäätelöauto's ice cream confectioneries. The biggest surprise was ChocOat, chocolate which was made based on oat. Mint was my favourite!

Over all, day well spent! :)

You May Also Like

0 comments