Tunteiden näyttämisestä työpaikalla

by - 14.12.19

Mulle sattui perjantaina jotain täysin poikkeavaa, mitä ei ole ikinä ennen missään työpaikassa käynyt.

Mä aloin itkeä tihrustamaan.


Kyseessä oli ihan perus tiimipalaveri, ja puhuttiin erinäisistä asioista. Tuon tunnepurkauksen ja muidenkin tiimiläisten kokemustenjaon ja tunteidenjaon jälkeen tuli kuitenkin tosi helpottunut ja vapautunut olo. En ole ikinä itkenyt työpaikalla, saati edes ajatellut että alkaisin itkeä tihrustamaan työpaikalla. Oon sen suhteen jotenkin tunnekylmä, etten mielelläni mitään tunteita näytä. Tämä tilanne oli siis täysin poikkeava, ja vaikka kuinka yritin niin en saanut sitä itkua pidäteltyä. Ja miksi olisi edes pitänyt?

Koen olevani todella tunneherkkä ihminen noin muutenkin. Kaiketi se on rikkaus, vaikka välillä tuntuu että hitto kun on näin herkkä ihminen. Aistii toisten fiiliksen, ja ottaa siitä ehkä vähän itseensäkin.

On se tietysti tärkeää näyttää niitä tunteitaan, myös työpaikalla. Oli se sitten itkua, iloa, stressiä, huolta tai mitä tahansa muuta. Noh, tietenkään käsirysyä ei toivota mutta noin muuten!

Vaikka alkuun tuli tosi tyhmä olo siitä, että mitä ihmettä minä nyt itkua tässä alan vääntämään, oonpas nolo, niin tosiasiassa tuokin puhdisti omalta osalta ilmaa todella hyvin. Ehkä mä jatkossakin uskallan näyttää niitä tunteitani työpaikalla rohkeammin.

Follow me on social media!

Instagram - Hemppe              Twitter - Hemppee             Pinterest - Hemppe

On Friday I started to cry in work. That's not usual for me, because I usually tend to hide my feelings and never show them especially in work. I guess this helped me and maybe in the future I have the courage to show my feelings better.

You May Also Like

0 comments